Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Moleskine Notesz Passion Kemény Sötét Zöld "L" Méret Utazás

Cikkszám: PASTRAV
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Moleskine Traveller 's Journal strukturált felépítése lehetővé teszi, hogy egy helyen gyűjtse össze és rendszerezze az utazással kapcsolatos gondolatait és ötleteit, legyen akár szó csak egy rövidebb hétvégi utazásról, vagy akár egy hoszabb szabadság eltöltéséről. A bevezető oldalakon praktikus tippeket és eszközöket talál, amelyek segítségére lehetnek a szervezéskor, például egy 8 éves naptárat, valamint egy ütemezési segédletet, míg az "Utazási emlékek" és "Kívánságlista" részek elegendő helyet biztossítanak a múlt és a jövő utazásaival kapcsolatos gondolatok lejegyzésére.

Típus Notesz
Szín  
Borító Kemény fedél
Méret 13 cm x 21 cm
Oldalszám 400 oldal
Papírvastagság 70 grm
Kiknek ajánljuk? Unisex

Moleskine történelem

A bőrrel vagy vízhatlan anyaggal borított zsebméretű jegyzetfüzeteket először a 19. században Párizsban értékesítették, és olyan legendás művészek használták, mint Van Gogh, Picasso és Hemingway. A Moleskine elnevezés egy brit íróhoz, Bruce Chatwinhez köthető, aki szintén előszeretettel írt a kis fekete noteszekbe. 1987-ben az Álomösvény című utazási regényében így fogalmazott: „Franciaországban carnet moleskine néven ismerik ezeket a jegyzetfüzeteket: a »moleskine« jelen esetben a vízhatlan, fekete pamutbársony borítóra utal, amely gumiszalaggal záródik.” (fordította: Balanyi Bibiána).

A 1980-as évek végére a noteszek teljesen eltűntek a piacról egészen 1997-ig, amikor egy kis milánói kiadó ezt az irodalmi nevet felhasználva keltette új életre a kreativitás és önkifejezés kivételes eszközévé vált legendás jegyzetfüzetet.

Mára a Moleskine portfóliója az ikonikus papír alapú termékkategóriákon túl (noteszek, naptárak és jegyzetfüzetek), magában foglal táskákat, íróeszközöket, olvasási kiegészítőket, digitális alkalmazásokat és hibrid termékeket, például a Smart Writing Systemet, amely a tartalmat papírról digitális eszközökre képes továbbítani. Olyan eszközöket kínál, amely formájukban és funkciójukban is kiegészítik egymást, táplálják a képzeletet, a kreativitást és támogatják az ötletek gyakorlati megvalósítását a mindennapi és a rendhagyó feladatokban is.

A Moleskine világát az olyan online terek és fizikai megjelenések teszik teljessé, mint a myMoleskine online közösség, a Fold magazin, a saját márkaboltok és a Moleskine kávézók, amelyek az irodalmi kávézó koncepció modernizált változatai, a Moleskine márkaértékeit és termékeit társítják az egyedülálló kávézói élménnyel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére