Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Moleskine Notesz Passion Kemény Fehér "L" Méret Esküvő

Cikkszám: PASWEDD
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
13.290 Ft (10.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Gyűjtsd össze és rendszerezd az esküvővel kapcsolatos előkészületeidet. Az öt tematikus szekció: ötletek és inspirációk, költségvetés, vendéglista, ceremónia és fogadás mellett nyomon követheti a virágokkal, a látvánnyal, fotókkal, videóval és zenével kapcsolatos teendőket is. A naplóhoz tartozik még öntapadós címke, tartalomjegyzék és két kiegészítő füzet, melyek használatával könnyebben átláthatod jegyzeteidet.

Típus Notesz
Szín  
Borító Kemény fedél
Méret 13 cm x 21 cm
Oldalszám 400 oldal
Papírvastagság 70 grm
Kiknek ajánljuk? Unisex

Moleskine történelem

A bőrrel vagy vízhatlan anyaggal borított zsebméretű jegyzetfüzeteket először a 19. században Párizsban értékesítették, és olyan legendás művészek használták, mint Van Gogh, Picasso és Hemingway. A Moleskine elnevezés egy brit íróhoz, Bruce Chatwinhez köthető, aki szintén előszeretettel írt a kis fekete noteszekbe. 1987-ben az Álomösvény című utazási regényében így fogalmazott: „Franciaországban carnet moleskine néven ismerik ezeket a jegyzetfüzeteket: a »moleskine« jelen esetben a vízhatlan, fekete pamutbársony borítóra utal, amely gumiszalaggal záródik.” (fordította: Balanyi Bibiána).

A 1980-as évek végére a noteszek teljesen eltűntek a piacról egészen 1997-ig, amikor egy kis milánói kiadó ezt az irodalmi nevet felhasználva keltette új életre a kreativitás és önkifejezés kivételes eszközévé vált legendás jegyzetfüzetet.

Mára a Moleskine portfóliója az ikonikus papír alapú termékkategóriákon túl (noteszek, naptárak és jegyzetfüzetek), magában foglal táskákat, íróeszközöket, olvasási kiegészítőket, digitális alkalmazásokat és hibrid termékeket, például a Smart Writing Systemet, amely a tartalmat papírról digitális eszközökre képes továbbítani. Olyan eszközöket kínál, amely formájukban és funkciójukban is kiegészítik egymást, táplálják a képzeletet, a kreativitást és támogatják az ötletek gyakorlati megvalósítását a mindennapi és a rendhagyó feladatokban is.

A Moleskine világát az olyan online terek és fizikai megjelenések teszik teljessé, mint a myMoleskine online közösség, a Fold magazin, a saját márkaboltok és a Moleskine kávézók, amelyek az irodalmi kávézó koncepció modernizált változatai, a Moleskine márkaértékeit és termékeit társítják az egyedülálló kávézói élménnyel.

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
2021. 07. 01. -
Nagyon jó minőségű notesz, mint a Moleskine általában, és nagyon hasznos ez a kis napló. Főként szerintem külföldi esküvők tematikájára épült, ezért van benne 1-2 Magyarországon nem igazán fontos rész, és mivel nem lehet belőle kivenni egy csomó lap kihasználatlanul marad.
Nagyon kedves ötlet a 2 kis könyvecske a ruházathoz, azonban mindkettő női modellre készült, pedig azt hittem (reméltem) egy női és egy férfi lesz.
Sok benne a képeknek hagyott hely, azonban így is alig fér be a tokjába, sajnos szerintem lehetetlen lenne beleszuszakolni, ha annyi képet tennék bele, ahánynak hely van.
Az oldal tetejére