Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
55.990 Ft (44.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Moleskine Smart Pen

Cikkszám: SMPENBK
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
55.990 Ft (44.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

► Az okos toll segítségével ötleteit papírra rögzítheti, és valós időben digitálisan átviheti okostelefonjára a Moleskine Pen + segítségével. A tollhoz speciáls Moleskine noteszre van szükség, amelyet különféle méretben kapható, bélelt oldalakkal
► Helyezze a tollat ​​a papírra szavak, grafikák, ötletek és rajzok átviteléhez, és jelenítse meg őket közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen
► Az egyes oldalakra integrált láthatatlan technológia lehetővé teszi a Pen + számára, hogy felismerje, hol van a noteszbdn, és a kézzel készített jegyzeteket valós időben átvihesse a papírról a képernyőre. A Pen + felismeri a különböző számozású oldalakat, borítókat, elrendezéseket és különböző formátumokat, így könnyedén válthat egyik noteszről a másikra
► Az intelligens írási rendszer lehetővé teszi a kézzel írt jegyzetek digitalizálását és címkékkel történő egyszerű rendezését. A jegyzetek egyszerre rögzíthetők valós idejű hangokkal kombinálva.
► Ossza meg projektjét e-mailben, koppintva a boríték ikonra az oldal tetején

A doboz tartalma a Moleskine Ellipse digitális toll és az applikáció, amely a digitális és az analóg világ közötti űrt kívánja betölteni úgy, hogy a papírra vetett gondolatokat, ötleteket, rajzokat digitálisan szerkeszthetővé és megoszthatóvá teszi. A külön megvásárolható Papertablet notesz minden oldala egyedi speciális kódokkal ellátott, így a digitális toll azonnal felismeri, hogy a notesz hányadik oldalán találhatóak a szabadkézi jegyzetek és Bluetooth kapcsolat segítségével egyből továbbítja az információt arra az eszközre amelyre az applikációt letöltötte.

Típus Notesz
Kiknek ajánljuk? Unisex

Moleskine történelem

A bőrrel vagy vízhatlan anyaggal borított zsebméretű jegyzetfüzeteket először a 19. században Párizsban értékesítették, és olyan legendás művészek használták, mint Van Gogh, Picasso és Hemingway. A Moleskine elnevezés egy brit íróhoz, Bruce Chatwinhez köthető, aki szintén előszeretettel írt a kis fekete noteszekbe. 1987-ben az Álomösvény című utazási regényében így fogalmazott: „Franciaországban carnet moleskine néven ismerik ezeket a jegyzetfüzeteket: a »moleskine« jelen esetben a vízhatlan, fekete pamutbársony borítóra utal, amely gumiszalaggal záródik.” (fordította: Balanyi Bibiána).

A 1980-as évek végére a noteszek teljesen eltűntek a piacról egészen 1997-ig, amikor egy kis milánói kiadó ezt az irodalmi nevet felhasználva keltette új életre a kreativitás és önkifejezés kivételes eszközévé vált legendás jegyzetfüzetet.

Mára a Moleskine portfóliója az ikonikus papír alapú termékkategóriákon túl (noteszek, naptárak és jegyzetfüzetek), magában foglal táskákat, íróeszközöket, olvasási kiegészítőket, digitális alkalmazásokat és hibrid termékeket, például a Smart Writing Systemet, amely a tartalmat papírról digitális eszközökre képes továbbítani. Olyan eszközöket kínál, amely formájukban és funkciójukban is kiegészítik egymást, táplálják a képzeletet, a kreativitást és támogatják az ötletek gyakorlati megvalósítását a mindennapi és a rendhagyó feladatokban is.

A Moleskine világát az olyan online terek és fizikai megjelenések teszik teljessé, mint a myMoleskine online közösség, a Fold magazin, a saját márkaboltok és a Moleskine kávézók, amelyek az irodalmi kávézó koncepció modernizált változatai, a Moleskine márkaértékeit és termékeit társítják az egyedülálló kávézói élménnyel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére